tag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post7255367363538078319..comments2023-10-05T05:19:20.671-07:00Comments on Італійські голубці: Шоколадний сирник з морквою (Crostata di ricotta e carote)Iryna Hudymahttp://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-89948745218896894042018-02-20T06:00:06.695-08:002018-02-20T06:00:06.695-08:00у мене форма 23см в діаметріу мене форма 23см в діаметріIryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-33787037303798440052018-02-19T03:39:30.640-08:002018-02-19T03:39:30.640-08:00А якого діаметру форма повинна бути?А якого діаметру форма повинна бути?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15806635691608087386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-34872125249812283202018-01-29T01:46:20.525-08:002018-01-29T01:46:20.525-08:00можливо,у мене форма меншого діаметру і через те п...можливо,у мене форма меншого діаметру і через те пиріг вийшов вищий і пікся довше... дуже рада, що вам сподобався :-)Iryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-34234628820768907172018-01-27T09:42:21.758-08:002018-01-27T09:42:21.758-08:00Дякую, за смачний рецепт! Але в мене при температу...Дякую, за смачний рецепт! Але в мене при температурі 180 гр. спікся всього за 30 хв! Вже після 25 хв. у духовці почав підгорати верх, я накрила фольгою, і подумала, а що ж буде якщо я ще пектиму скільки ж по часу (50-60 хв) - там же знизу геть тонесеньський шар тіста - воно ж згорить. Тож я ще 5 хвилин попекла і вирішила витянувати. І справді дуже вчасно - інаше б згорів. Не знаю чому, але в мене ось так швидко! Між іншим, я в начинку пожалкувала додати ще 1 жовток- бо білок би не було куди подіти)) але й 1 яйцем начинка вдалася доброю :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14699771205659758740noreply@blogger.com