tag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post5731717151456361487..comments2023-10-05T05:19:20.671-07:00Comments on Італійські голубці: Лазанья тітки Джакоміни (Lasagne)Iryna Hudymahttp://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-40009915164247240662021-04-03T00:51:14.078-07:002021-04-03T00:51:14.078-07:00:) :) Iryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-7153122134578072072021-03-21T02:25:39.564-07:002021-03-21T02:25:39.564-07:00Дякую за рецепт, дуже смачно 😋 Дякую за рецепт, дуже смачно 😋 Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06056075222800176414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-44257376417457478282018-12-11T14:08:08.062-08:002018-12-11T14:08:08.062-08:00:-)))) смачного!:-)))) смачного!Iryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-49303448830383486002018-12-11T09:24:35.671-08:002018-12-11T09:24:35.671-08:00дуже дякую за простий рецепт обовязково приготую ...дуже дякую за простий рецепт обовязково приготую для чоловіка це його рідне ... але українські страви це моє найкраще ще раз дякую за гарні рецепти <br /> <br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04308656813625742095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-88001729463113842912018-03-07T13:29:07.518-08:002018-03-07T13:29:07.518-08:00Я завжди готую з сирого тіста (тобто, не відварюю ...Я завжди готую з сирого тіста (тобто, не відварюю перед приготуванням), те, що не з'їли відразу ріжу на порційні шматочки і заморожую, тоді після розігрівання лазанья, як свіжа. А от якщо після приготування трохи постоїть, у мене теж втрачає соковитість... то, мабуть така властивість макаронних виробів і тіста - вбирати в себе весь соусIryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-32899647424363260732018-03-07T07:34:14.879-08:002018-03-07T07:34:14.879-08:00Завжди готую за цим рецептом .Є в мене одне питанн...Завжди готую за цим рецептом .Є в мене одне питання. Лазанья свіжоприготована соковита і ніжна. Трохи постоїть - тісто розбухає, і вже тих соків нема. Так і має бути, чи може соус рідкий робити, чи листи відварювати. Я завжди сухі кладу. І ще таке. Знаю,що можна її заморозити. Але після запікання чи напівфабрикат? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05433151061553227728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-28674467271636039982017-11-13T03:02:46.771-08:002017-11-13T03:02:46.771-08:00то без сумніву :-)хоча лазанья і так багата смаком...то без сумніву :-)хоча лазанья і так багата смаком, тому для неї найчастіше готую мій "лінивий" Бешамель. А на рахунок проволи, теж дуже її люблю!Iryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-37935257657427223632017-11-12T06:56:39.324-08:002017-11-12T06:56:39.324-08:00Бешамель значно смачніша коли муку підсмажити на м...Бешамель значно смачніша коли муку підсмажити на маслі,потім додати молоко,мускатний горіх. І замість моцарелли кладу проволуAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05384643551944428418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-39655499910309946122017-06-19T03:44:43.552-07:002017-06-19T03:44:43.552-07:00:-) я дуже рада, що лазанья вам сподобалась! :-) я дуже рада, що лазанья вам сподобалась! Iryna Hudymahttps://www.blogger.com/profile/12615986136726985992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4992874258360000356.post-12749833394645864902017-06-17T20:07:13.745-07:002017-06-17T20:07:13.745-07:00Дякую за простий рецепт, готувала вперше, все вийш...Дякую за простий рецепт, готувала вперше, все вийшло дуже смачно)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16389714691962652593noreply@blogger.com