Поділіться рецептом :-)

вівторок, 10 травня 2016 р.

Супер ефективний засіб для пральної машинки за лічені гривні

натуральний засіб для прильної машини оцет

Не дарма кажуть, що все геніальне просто. Я в цьому ще раз переконалась, завдяки цьому рецепту і з задоволенням поділюсь ним з вами :-) Рецепт не кулінарний, але в господарстві не завадить - порадив нам його майстер, який ремонтував нашу пральну машинку. Цей засіб діє за принципом ''2 в 1'': він не лише ефективно почистить вашу пральну машину від накипу і забере неприємний запах (і не треба буде викидати гроші на дорогі рекламовані засоби), а ще й візьме на себе роль плину-пом'якшувача для тканини (зекономите і на цьому)! Дешево, ефективно і 100% натурально! Ваша пральна машина, білизна і гаманець будуть вам вдячні :-)

А потрібно лише:

  • звичайний білий оцет
Перед кожним пранням залийте 1/2 склянки оцту в відділення для пом'якшувача (зазвичай воно позначене квіточкою), додайте пральний порошок у відділення для порошку і все - включайте машинку! Оцет чудово впорається зі своїм завданням. Спочатку, я сумнівалась щодо сильного запаху оцту, але після прання  неприємного запаху не було взагалі, а пральна машинка тепер як нова!




5 коментарів

  1. Я деколи при пранні рушників, або чогось, що має позбутися запаху, додаю оцет до основного прання (вливаю, коли вимиває порошок, або рідину). Мені подобається.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. і я дуже люблю оцет в пранні, вже 100 років не користуюсь ні пом'якшувачем, ні засобом від накипу - усе це робить чудово й оцет :-)

      Видалити
  2. О, клас! Дякую! Спробую обов'язково!

    ВідповістиВидалити



Ми в Instagram

© Італійські голубці. Design by FCD.